Η εταιρία Smartaki.gr ανήκει στην εταιρία ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΛΛΙΡΗΣ η οποία είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1974 από τον Λεωνίδα Μαλλίρη και εδώ και 20 χρόνια έχει περάσει στην επόμενη γενιά. Ξεκινήσαμε με μια εξειδίκευση στα ανταλλακτικά για Ιαπωνικούς και Κορεάτικους κινητήρες, ενώ τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε διευρύνει την γκάμα των προϊόντων μας εισάγοντας ανταλλακτικά και για Ευρωπαϊκούς και Αμερικάνικους κινητήρες. Από το 2010 ξεκινήσαμε να εισάγουμε ανταλλακτικά για Smart αυτοκίνητα τα οποία διαθέτουμε μέσω του eshop μας.

Εισάγουμε προϊόντα από 12 χώρες και η εμπειρία των 50 χρόνων μας καθιστά πρωτοπόρα εταιρία στον κλάδο των ανταλλακτικών κινητήρων στην Ελλάδα.

Επιλέγουμε και στηρίζουμε πολύ προσεκτικά τους συνεργάτες μας με σκοπό το αμοιβαίο όφελος. Στρατηγική μας είναι να έχουμε αποκλειστικές αντιπροσωπεύσεις δυναμικών εργοστασίων του εξωτερικού και στόχος μας είναι να στηρίζουμε τους συνεργάτες μας αναπτύσσοντας καθημερινά τη γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε ανταγωνιστικές τιμές, άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση και ταχύτατους χρόνους παράδοσης. Διατηρούμε ένα τεράστιο στοκ για την άμεση κάλυψη αναγκών με δυνατότητα αποστολής πανελλαδικά σε λιγότερο από 24 ώρες.

Ενδεικτικά η γκάμα μας περιλαμβάνει: Έμβολα, Ελατήρια εμβόλων, Βαλβίδες, Οδηγούς Βαλβίδων, Κουζινέτα, Φλάντζες, Τσιμουχάκια, Βίδες κεφαλής, Ωστήρια, Κοκκοράκια, Εκκεντροφόρους, Αντλίες λαδιού, Σετ χρονισμού, Τάπες κορμού, Βάσεις μηχανής, Αμορτισέρ, Φίλτρα, Μπουζί, Τακάκια, Δισκόπλακες, Σινεμπλόκ και πολλά άλλα.

Κάποια από τα εργοστάσια που αντιπροσωπεύουμε είναι:


•    BGA, CASTROL, PAYEN από ΑΓΓΛΙΑ
•    HASTINGS από ΑΜΕΡΙΚΗ
•    BILSTEIN, ELRING, FEBI, INA, KOLBENSCHMIDT, NGK, NPR, PIERBURB, VICTOR REINZ, SACHS, TEXTAR, TRW από ΓΕΡΜΑΝΙΑ
•    KIBI, STONE, TPR από ΙΑΠΩΝΙΑ
•    KING από ΙΣΡΑΗΛ
•    ATHENA, FRECCIA, IVAM από ΙΤΑΛΙΑ
•    SKF από ΣΟΥΗΔΙΑ
•    JCC από TAIBAN


Επενδύουμε συνεχώς σε τεχνολογία αιχμής με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση καθώς και την αποφυγή λαθών. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την τεχνολογία και το έμπειρο προσωπικό, μας δίνουν την δυνατότητα να είμαστε περήφανοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.