ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε διάστημα 10 ημερολογιακών ημερών. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές σε περίπτωση που παραλάβατε λανθασμένο εμπόρευμα από αυτό που παραγγείλατε. Σε κάθε περίπτωση, το εμπόρευμα θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από δελτίο αποστολής στην περίπτωση τιμολογίου ή πρωτότυπης απόδειξης λιανικής. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθη (η συσκευασία του να έχει μείνει άθικτη, να μην έχει ανοιχτεί και να μην υπάρχουν ζημιές. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας οπότε πριν στείλετε τα προϊόντα πίσω επικοινωνήστε μαζί μας. Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν αγοραστεί κατόπιν παραγγελίας.

H επιστροφή γίνεται στην διεύθυνση: Κορυτσάς 5 Βοτανικός ΤΚ 10447.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του μέχρι και πριν την αποστολή της, δηλαδή στο διάστημα κατά το οποίο η παραγγελία είναι Σε Επεξεργασία.  Για ακύρωση παραγγελίας ο πελάτης θα πρέπει να

1.    Στείλει e-mail στο [email protected] ή
2.    Να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο (+30) 210 3472222 (ωράριο λειτουργίας ΔΕΥ-ΠΑΡ 08:00-17:00)

Μία παραγγελία μπορεί επίσης να ακυρωθεί για κάποιον από τους παρακάτω λόγους:

1.    Μη εξόφληση της παραγγελίας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος όταν ο τρόπος πληρωμής είναι η τραπεζική κατάθεση
2.    Όταν εξ’ αιτίας τεχνικού λάθους είναι λάθος η αναγραφόμενη τιμή ή η περιγραφή στο προϊόν
3.    Όταν το προϊόν που έχει παραγγελθεί είναι μη διαθέσιμο και δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί το σύστημα, ή/και όταν δεν είναι δυνατή η προμήθειά του από τον προμηθευτή του για οποιονδήποτε λόγο και αιτία
4.    Σε περίπτωση που η εκτέλεση της παραγγελίας αντιβαίνει σε νόμους, κανόνες και κανονισμούς
5.    Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας

Σε περίπτωση προ-πληρωμής, η επιστροφή χρημάτων για πληρωμή με τραπεζική κατάθεση γίνεται με τραπεζικό έμβασμα από τον λογαριασμό της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σε λογαριασμό του πελάτη ο οποίος θα πρέπει να στείλει στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ τα εξής στοιχεία:

1.    IBAN
2.    Δικαιούχο λογαριασμού
3.    Τράπεζα που ανήκει ο λογαριασμός

Σε περίπτωση προ-πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω ηλεκτρονικού συστήματος.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν έχει παραβιασθεί η συσκευασία και συνοδεύεται από την απόδειξη πληρωμής.

Τα χρήματα της επιστροφής αποστέλλονται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Η επιστροφή χρημάτων για πληρωμή με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεση γίνεται με τραπεζικό έμβασμα από τον λογαριασμό της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σε λογαριασμό του πελάτη ο οποίος θα πρέπει να στείλει στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ τα εξής στοιχεία:
1.    IBAN
2.    Δικαιούχο λογαριασμού
3.    Τράπεζα που ανήκει ο λογαριασμός
Η επιστροφή χρημάτων για πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού συστήματος.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.