Εταιρία

Το smartaki.gr ανήκει στην εταιρία «Ανταλλακτικά Μαλλίρης». Είναι ένας ισότοπος ο οποίος δημιουργήθηκε με σκοπό την διάθεση των ανταλλακτικών για Smart αυτοκίνητα σε προνομιακές τιμές και με άμεση εξυπηρέτηση.

Τα 40 χρόνια εμπειρίας μας στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων μας έχουν δώσει την δυνατότητα να μπορούμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Εισάγουμε κατευθείαν τα προϊόντα μας από το εξωτερικό. Σκοπός μας δεν είναι η μεταπώληση ανταλλακτικών από προμηθευτές στην Ελλάδα. Σκοπός μας είναι να εισάγουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα από το εξωτερικό έτσι ώστε να πετύχουμε ανταγωνιστικότερες τιμές.

Διατηρούμε ένα μεγάλο στοκ ανταλλακτικών έτσι ώστε να έχουμε άμεση εξυπηρέτηση. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανταλλακτικών που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας, είναι πάντα διαθέσιμα έτσι ώστε η αποστολή τους να γίνεται αυθημερόν.

Στην αττική έχουμε δικούς μας μεταφορείς έτσι που τις περισσότερες παραγγελίες τις παραδίδουμε οι ίδιοι αυθημερόν.

Σκοπός μας είναι, όσοι από εσάς μας προτιμήσετε και αγοράσετε από την ιστοσελίδα μας, να επιστρέψετε ευχαριστημένοι.

Διαθέτουμε το τρίπτυχο τις επιτυχίας, ανταγωνιστικές τιμές, μεγάλο στοκ, γρήγορη εξυπηρέτηση, όλα αυτά σε συνδυασμό θέλουμε να κάνουν το smartaki.gr πρώτο στην επιλογή σας.